De acteur Marshall Napier werd vader van een dochter in wellington, Nieuw Zeeland, op 13. April 1979. Dochter Jessica groeide daar op samen met haar broer Reuben, vlakvoor haar gezin verhuisde naar Sydney, Australië, eind 1980, omdat haar vader daar meer kansen had zich als acteur te ontwikkelen.

Jessica volgde haar vader’s voetsporen en koos hetzelfde vak.

Toen ze 12 jaar oud was maakte ze haar tv debuut in de serie “Police Rescue”, haar vader had een vaste rol in deze serie. Toen bleek dat de actrice, die de rol moest spelen van een vrouwelijk lijk gevonden in een moeras, haar werk niet kon uitvoeren, deed Jessica dat nadat haar vader haar had voorgesteld.

Voordat ze haar grotere rol als Kaye Kelso in de series “Stingers” (1998) ging spelen, was Jessica te bewonderen in “Echo Point”, “Twisted Tales”, “Love Serenade”, “Police Rescue”, “Blackrock”, “Water Rats” en “Murder Call”.

Jessica acteerde in series zoals “Wildside”, “The Lost World” en “Head Start” en ze speelde in films als “Cut”, “Angst”, “Jet Set” en “Sweet Dreams”.

In 2002 speelde ze met haar vader Marshall samen in de film “skin”.

Vader en dochter zijn betrokken bij de dierenbescherming. In 2002 gaven ze hun gewonnen geld aan de australische variant van “Who wants to be a millionaire” aan de Australian Animal Rights Group.

Vanaf 2001 waren Marshall en Jessica Napier samen te zien als vaste spelers in de serie “McLeod´s Daughters”. Jessica speelde het personage Becky Howard. In 2003 besloot Jessica de serie te verlaten omdat het karakter welke ze speelde in de serie, zodanig veranderde, dat ze er geen plezier meer aan beleefde haar te spelen.

In 2004 verscheen ze in films als “Post” en “The Alice”. “The Alice” werd net als “McLeod´s Daughters” een tv serie en in die serie speelde Jessica tevens haar filmpersonage Jess Daily gedurende 22 afleveringen.

In 2005 werkte ze samen met Colin Friels in de film “The Illustrated Family Doctor”.

Ze vervulde een gastrol in de serie “All Saints” in 2007. In dat zelfde jaar speelde ze een karakter in de korte film “Don´t Panic", deze film won een korte film competitie in de categorie Best Comedy tijdens het St. Kilda Film Festival. Ze vertolkte de rol van Kimberly in deze film.

Ze is in de serie “Sea Patrol” in enkele afleveringen te bewonderen als Simone Robsen in het jaar 2009.

In 2009 voltooide ze de opnames van de film “Savages Crossing”. Hierin speelde Jessica Napier het karakter Kate.

Ze speelde in 2009 4 afleveringen van de serie “Rescue Special Ops”de rol Nicole.

Ze werkt ook aan een cariere in de V.S..

copyright Jessica en David Adler / gebruik deze afbeelding niet op andere webpagina’s of prikborden zonder hun toestemming.
copyright Jessica en David Adler / gebruik deze afbeelding niet op andere webpagina’s of prikborden zonder hun toestemming.

 

In 2009 verloofde Jessica Napier met David Adler. Op 28 november 2009 zijn ze getrouwd.